• 1
 • 2
 • 3
Turniri i turizam

Turniri i turizam

Jedna od osnovnih djelatnosti nam je i organizacija turnira i drugih disc golf natjecanja te razvoj uz njih povezanih oblika turizma.

Više...
Tereni u Hrvatskoj

Tereni u Hrvatskoj

Lagoda je do sada uredila tri terena na području Hrvatske, a aktivno radimo na uređenju još nekoliko novih.

Više...
Disc golf u Hrvatskoj

Disc golf u Hrvatskoj

Disc golf u Hrvatskoj s ozbiljnijim razvojem započinje unatrag dvije godine kada se osnivaju klubovi u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu i Puli, a njegovom promocijom i razvojem počinje se profesionalno baviti tvrtka Lagoda j.d.o.o.

Više...

Lagoda j.d.o.o. je tvrtka osnovana s ciljem razvoja disc golfa te uz njega povezanih oblika turizma. Nudimo projektiranje i uređenje disc golf terena za zainteresirane investitore, prodajemo opremu za igrače te organiziramo natjecanja i osmišljavamo turističke aranžmane. Ova stranica namijenjena je poslovnim partnerima zainteresiranima za uređenje disc golf terena dok informacije namijenjene igračima možete naći na stranici www.lagodadiscgolf.com

 • Disc golf teren Disc golf teren

  Uobičajeni disc golf teren sastoji se od 18 staza, ali u svijetu su česti i manji tereni s 9 ili 12 staza. Lagoda nudi i postavljanje trening zona na području od 50-ak kvadrata sa samo jednim košem i oznakama za nekoliko igara.

  Više...
 • Turistički potencijal Turistički potencijal

  Turistički potencijal disc golfa je velik zbog njegove popularnosti u sjevernim krajevima kontinenta te činjenice da ne postoji organizirana turistička disc golf ponuda u južnom dijelu Europe gdje se nalazi tek nekoliko disc golf terena.

  Više...