Ponuda

Lagoda j.d.o.o. nudi  svu potrebnu opremu za disc golf igru, ali i usluge projektiranja i postavljanja disc golf terena.

Postavljanje disc golf terena je u potpunosti ekološki prihvatljivo jer ne zahtjeva značajnije intervencije u prostor, a može ga se izvesti na gotovo svakoj podlozi zahvaljujući činjenici da disk leti zrakom te se može igrati po travi, kroz šumu, na kamenjaru, uz obalu itd.

Cijena projektiranja i opreme potrebne za teren s 18 staza kreće se od osnovnih 75.000 kn na više, a to je prihvatljiv trošak u usporedbi s nekim drugim sličnim investicijama (npr. teniski teren). Kao dodatni sadržaj uz smještajne ili ugo­stiteljske objekte postavljati se mogu i manji trening tereni s jednim do tri koša na kojima se može igrati nekoliko igara pogodnih za djecu i odrasle, a koristiti se mogu i za team building programe. Cijena trening terena kreće se od 5.500 kn.

Diskove za igru uvozimo od proizvođača iz Finske i SAD-a dok disc golf koševe i ostalu opremu proizvodimo sami u Hrvatskoj.